Sinds 1992 garant voor kwaliteit

Aannemingsbedrijf van Dieren is in 1992 opgericht door de huidige eigenaar, Geert van Dieren. Het aannemingsbedrijf werkt voor particulieren en bedrijven. Wij werken in een straal van 25 kilometer rondom Hattem.

Wij werken elke dag met veel inzet om een goed stuk kwaliteitswerk te maken. In onze eigen timmerwerkplaats maken wij in eigen beheer kozijnen, ramen en deuren.

Aan de hand van de uit te voeren werkzaamheden maken wij een duidelijke planning. Zo weet u precies wanneer de diverse werkzaamheden zullen plaatsvinden en wanneer het werk af is. Wij verzorgen vooraf een duidelijke offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Aannemingsbedrijf van Dieren werkt met vaste onderaannemers voor stucwerk, voegwerk, tegelwerk en installatiewerk en staat zo garant voor de kwaliteit van het door ons geleverde werk.

Tevreden klanten zijn voor ons het belangrijkste, zij zijn het juiste visitekaartje voor ons bedrijf. U bent dan ook altijd welkom om contact met ons op te nemen, of om vrijblijvend een offerte aan te vragen.